HorecaUITmuntend

hoe werkt het allemaal?!

de juryprijzen

Iedere geselecteerd bedrijf aan de HorecaUITmuntend-verkiezing wordt bezocht door onze jury. Na een eerste bezoekronde wordt per categorie (café, dagzaak en restaurant) een shortlist opgesteld. De deelnemers die de shortlist hebben gehaald krijgen nogmaals een mysterybezoek, van onze vakjury. De vakjury zal in beraad de winnaars van de HorecaUITmuntend-trofeeën kiezen. De bezoekperiode van onze jury loopt van 11 november 2017 tot en met 15 januari2018.
Winnaars die 3 jaar achtereenvolgend de vakjuryprijs winnen zijn de 3 volgende jaren uitgesloten van deelname. De winnaars van de HorecaUITmuntend-vakjuryprijs gaan met de HorecaUITmuntend-oorkonde en de HorecaUITmuntend-trofee naar huis.

“Wie heeft de beste kwaliteit, de beste service, hét beste gastheerschap; HorecaUITmuntend!”

de publieksprijzen

In de horeca gaat het om het publiek. We leven van en met de gasten. De vrienden van je werk. En daarom kan het publiek natuurlijk ook stemmen tijdens de HorecaUITmuntend-verkiezingen. In elke categorie (café, dagzaak en restaurant) kan 1 stem worden uitgebracht. Dit gebeurt online. De stemperiode voor het publiek loopt van 11 november 2017 tot en met 15 januari 2018.
Winnaars die 3 jaar achtereenvolgend de publieksprijs winnen zijn de 3 volgende jaren uitgesloten van deelname. De winnaars van de HorecaUITmuntend-publieksprijs gaan met de HorecaUITmuntend-oorkonde naar huis.

categorie: CAFÉ

categorie: DAGZAAK

categorie: RESTAURANT

De topzaken in regio Haarlem GaultMillau 2018

Bron: Misset Horeca

De Bokkedoorns in Overveen presteert met 17,5 punten erg goed en bewijst maar weer eens tot de culinaire top te behoren in Nederland. Zij zijn daarmee de onbetwiste nummer 1 in de regio.

Verder komen we met 16 punten Ratatouille Food & Wine in Haarlem, de Vrienden van Jacob in Santpoort-Noord en PUUR Zee Restaurant by Imko’s in Wijk aan Zee tegen.

Het is noemenswaardig dat PUUR Zee Restaurant by Imko’s er ten opzichte van 2017 een vol punt bij heeft gekregen. Alle inspanningen zijn dus niet onopgemerkt gebleken.

Ratatouille Food & Wine is bovendien opgenomen in de Prijs/Plezier Award. De lijst van restaurants waar prijs, kwaliteit en plezier in een bijzonder goede balans zijn.

Daarnaast is het volle punt winst bij Fris in Haarlem ook een hele mooie prestatie en staan nu op 15 punten en ook zij zijn opgenomen in de Prijs/Plezier Award.  

Tot slot zijn ook Truffels in Haarlem (13 punten) en Southern Cross in Heemstede (12 punten) vermeld op de lijst van restaurants met een erg goede verhouding tussen prijs, kwaliteit en plezier.

HorecaUITmuntens feliciteert alle winnaars van harte en veel succes met het behalen van een nog beter resultaat volgend jaar. Hopelijk motiveert de GaultMillau ook andere pareltjes in de regio om nog een tandje bij te zetten en zichzelf te belonen met een mooie plek in één van de categorieën.

 

 

Trackback van jouw site.

instagram.com/horecauitmuntend

facebook.com