HorecaUITmuntend

hoe werkt het allemaal?!

de juryprijzen

Iedere geselecteerd bedrijf aan de HorecaUITmuntend-verkiezing wordt bezocht door onze jury. Na een eerste bezoekronde wordt per categorie (café, dagzaak en restaurant) een shortlist opgesteld. De deelnemers die de shortlist hebben gehaald krijgen nogmaals een mysterybezoek, van onze vakjury. De vakjury zal in beraad de winnaars van de HorecaUITmuntend-trofeeën kiezen. De bezoekperiode van onze jury loopt van 11 november 2017 tot en met 15 januari2018.
Winnaars die 3 jaar achtereenvolgend de vakjuryprijs winnen zijn de 3 volgende jaren uitgesloten van deelname. De winnaars van de HorecaUITmuntend-vakjuryprijs gaan met de HorecaUITmuntend-oorkonde en de HorecaUITmuntend-trofee naar huis.

“Wie heeft de beste kwaliteit, de beste service, hét beste gastheerschap; HorecaUITmuntend!”

de publieksprijzen

In de horeca gaat het om het publiek. We leven van en met de gasten. De vrienden van je werk. En daarom kan het publiek natuurlijk ook stemmen tijdens de HorecaUITmuntend-verkiezingen. In elke categorie (café, dagzaak en restaurant) kan 1 stem worden uitgebracht. Dit gebeurt online. De stemperiode voor het publiek loopt van 11 november 2017 tot en met 15 januari 2018.
Winnaars die 3 jaar achtereenvolgend de publieksprijs winnen zijn de 3 volgende jaren uitgesloten van deelname. De winnaars van de HorecaUITmuntend-publieksprijs gaan met de HorecaUITmuntend-oorkonde naar huis.

categorie: CAFÉ

categorie: DAGZAAK

categorie: RESTAURANT

Haarlemse Cafés doen het goed in Top 100

Bron: Misset Horeca

In de Top 100 beste cafés van Nederland staan 6 Haarlemse etablissementen genoteerd. Haarlem is daarmee sowieso koploper in deze lijst. In den Uiver is het hoogst genoteerde café, op een respectabele twaalfde plaats. De jury over In den Uiver: “Als we hier binnenkomen, voelen we gelijk een warme deken over ons heen. Dit vanwege de sfeer, het publiek en het mooie klassieke, maar absoluut niet bruine café”. 

 

De andere cafés:

’t Kantoor op #46 (de jury: “De kracht van dit café is dan ook vakmanschap. Tijdens ons bezoek bedienen twee man zo’n 60 gasten. Met verwondering staan we te kijken hoe alles gesmeerd verloopt”).

Het Wapen van Bloemendaal op #69 (de jury: “Zoals zo vaak maken de medewerkers het verschil en die zijn in het geval van Het Wapen van Bloemendaal in één woord geweldig. Eén en al gastvrijheid, kennis en kunde.”).

Koops op #74 (de jury: “De sfeer bij Koops is mede te danken aan de verlichting: een beetje art deco. Mooi. Achterin is een kleine verhoging met zitjes. De ramen in de pui hebben bovenin glas-in-lood.”).

Stempels op #83 (de jury: “Ja, Stempels heeft bijna internationale allure. Het is een opvallende noot in caféstad Haarlem en dat valt alleen maar te prijzen.”).

De Blauwe Druif op #92 (de jury: “Dit stukje is helaas te kort om alles te benoemen. Ervaar vooral zelf de enorme levendigheid onder de gasten die doet denken aan een andere caféklassieker, Hoppe in Amsterdam.”).

Natuurlijk heeft Haarlem nog veel meer cafés die eruit springen, dus HorecaUITmuntend is ervan overtuigd dat we op de volgende lijst nog beter gaan scoren!

Trackback van jouw site.

instagram.com/horecauitmuntend

facebook.com