UITmuntend Nieuws

Fris, PaRi en In den Uiver winnen de HorecaUITmuntend trofee voor gastvrijheid

Fris, PaRi en In den Uiver winnen de HorecaUITmuntend trofee voor gastvrijheid

Op maandag 5 februari zijn tijdens De Lekkerste Nacht de prijzen uitgereikt van de HorecaUITmuntend trofee. De beste zaken op het vlak van gastvrijheid in de categorie dagzaak, café en restaurant werden beloond met een publieksprijs en een juryprijs. Dit jaar waren dat Restaurant Fris, PaRi en Proeflokaal In den Uiver. De publieksprijzen werden gewonnen door El Pincho, Hofje Zonder Zorgen en Bar Wigbolt. In een vol Patronaat en in aanwezigheid van vele collega’s werden de zaken in het zonnetje gezet.

lees verder...

Horecainterieur: restaurant De Zeeuw in Haarlem

Horecainterieur: restaurant De Zeeuw in Haarlem

Na altijd voor een baas te hebben gewerkt of met zakelijke partners, vond Jeroen de Zeeuw het nu tijd voor echte vrijheid met een 100 procent eigen restaurant: De Zeeuw in Haarlem.

lees verder...

Stembus HorecaUITmuntend gesloten

Stembus HorecaUITmuntend gesloten

Iedereen kan zich opmaken voor de bekendmaking van de HorecaUITmuntend prijzen. Tijdens De Lekkerste Nacht in het Patronaat, op maandag 5 februari, worden alle prijswinnaars bekend gemaakt. In de categorieën Dagzaak, Café en Restaurant worden zowel de juryprijzen als de publieksprijzen feestelijk uitgereikt.

Het is in alle categorieën een spannende strijd geworden, waarbij een flink aantal zaken niet veel voor elkaar hebben ondergedaan. Wie o wie mag zich weer een jaar het meest klantvriendelijke horecabedrijf noemen in de regio? 

lees verder...

Franse sterrenkok Paul Bocuse (91) overleden

Franse sterrenkok Paul Bocuse (91) overleden

De wereldberoemde Franse sterrenkok Paul Bocuse is vrijdagnacht overleden in zijn slaap. Hij is 91 jaar oud geworden. De Franse minister van Binnenlandse Zaken Gérard Collomb heeft dat via Twitter bekendgemaakt.

lees verder...

Uniek Next Generation diner in De Bokkedoorns

Uniek Next Generation diner in De Bokkedoorns

De nieuwe generatie staat iedere dag aan de deur te kloppen. Om deze talentvolle chefs ook eens in de spotlights te zetten, organiseren wij zondag 4 februari een bijzonder “Next Generation” diner.
Het is een idee van Roy Eijkelkamp, al jaren een “stille” kracht binnen de keukenbrigade van de Bokkedoorns. Het diner zal verzorgd worden in samenwerking met Alliance Gastronomique collega’s welke ook naast hun grote chefs absoluut onmisbaar zijn.

lees verder...

lekker #social met HorecaUITmuntend


Something is wrong.
Instagram token error.
1

Zij maken het UITmuntend


HorecaUITmuntend, UIT IN 023 & De Lekkerste Nacht

zijn weer van die overheerlijke concepten van H&L Producties


UIT IN 023

UITTIPS & ADVERTEREN

Kiek Berger
kiek.berger@horecauitmuntend.nl

H&L Producties

Wateringweg 6
2031 EJ  Haarlem
023 5 42 43 32
https://henl.nl
info@henl.nl


Haarlem Culinair

Bubbles & Bites

De Lekkerste Nacht