Uitreiking Gault&Millau 2018 op vakbeurs Gastronomie

Restaurantklassiekers en toekomsthotels in Gault&Millau 2018 

Een van de highlights van Gastronomie | Fine Food Professional is de presentatie van de nieuwe Gault&Millau Restaurant- en Hotelgids en de huldiging van de Gault&Millau Awardwinnaars. Ruim 600 restaurants en bijna 300 hotels telt de gids, omlijst met boeiende artikelen over de huidige stand van zaken in de Nederlandse gastronomie. Onder meer aandacht voor een belangrijke groep restaurants die te midden van alle trends en hypes soms vergeten dreigt te worden: klassieke Franse restaurants waar het niveau vaak al decennia lang onverminderd hoog is. Daar tegenover een artikel over de hotelkamer van de toekomst die zich volledig laat aanpassen aan jouw wensen en aanvoelt als ‘een jas van kasjmier’.

Gault&Millau 2018: stijgers, dalers, nieuwkomers, trends

Ruim 600 restaurants telt de nieuwe Gault&Millau Restaurant- en Hotelgids die tijdens Gastronomie | Fine Food Professional gepresenteerd wordt. Veel daarvan weten knap een constant niveau vast te houden, maar er zijn uiteraard ook weer een aantal stijgers en dalers. Dit jaar in de top 5 van Nederland een opvallende stijger, in het zuiden van het land, en een daler. Onder de hoogst genoteerde nieuwkomers een ‘oude bekende’ in Amsterdam en een fraaie nieuwe zaak aan de kust. De belangrijkste trends en ontwikkelingen in de restaurantwereld, aldus Gault&Millau: beleving staat voorop, samen delen is belangrijk, de menukaart is minder essentieel, de verduurzaming zet door, en voldoende geschikt personeel vinden blijft een probleem, zeker nu het weer beter gaat in de horeca.

De vakbeurs Gastronomie vindt plaats op 6 en 7 november in de Jaarbeurs in Utrecht.

 

Bron: Gastronomie. Het vakblad voor de Horeca.

lekker #social met HorecaUITmuntend


Something is wrong.
Instagram token error.
1

Zij maken het UITmuntend


HorecaUITmuntend, UIT IN 023 & De Lekkerste Nacht

zijn weer van die overheerlijke concepten van H&L Producties


UIT IN 023

UITTIPS & ADVERTEREN

Kiek Berger
kiek.berger@horecauitmuntend.nl

H&L Producties

Wateringweg 6
2031 EJ  Haarlem
023 5 42 43 32
https://henl.nl
info@henl.nl


Haarlem Culinair

Bubbles & Bites

De Lekkerste Nacht