HorecaUITmuntend

hoe werkt het allemaal?!

de juryprijzen

Iedere geselecteerd bedrijf aan de HorecaUITmuntend-verkiezing wordt bezocht door onze jury. Na een eerste bezoekronde wordt per categorie (café, dagzaak en restaurant) een shortlist opgesteld. De deelnemers die de shortlist hebben gehaald krijgen nogmaals een mysterybezoek, van onze vakjury. De vakjury zal in beraad de winnaars van de HorecaUITmuntend-trofeeën kiezen. De bezoekperiode van onze jury loopt van 11 november 2017 tot en met 15 januari2018.
Winnaars die 3 jaar achtereenvolgend de vakjuryprijs winnen zijn de 3 volgende jaren uitgesloten van deelname. De winnaars van de HorecaUITmuntend-vakjuryprijs gaan met de HorecaUITmuntend-oorkonde en de HorecaUITmuntend-trofee naar huis.

“Wie heeft de beste kwaliteit, de beste service, hét beste gastheerschap; HorecaUITmuntend!”

de publieksprijzen

In de horeca gaat het om het publiek. We leven van en met de gasten. De vrienden van je werk. En daarom kan het publiek natuurlijk ook stemmen tijdens de HorecaUITmuntend-verkiezingen. In elke categorie (café, dagzaak en restaurant) kan 1 stem worden uitgebracht. Dit gebeurt online. De stemperiode voor het publiek loopt van 11 november 2017 tot en met 15 januari 2018.
Winnaars die 3 jaar achtereenvolgend de publieksprijs winnen zijn de 3 volgende jaren uitgesloten van deelname. De winnaars van de HorecaUITmuntend-publieksprijs gaan met de HorecaUITmuntend-oorkonde naar huis.

categorie: CAFÉ

categorie: DAGZAAK

categorie: RESTAURANT

Uitreiking Gault&Millau 2018 op vakbeurs Gastronomie

Restaurantklassiekers en toekomsthotels in Gault&Millau 2018 

Een van de highlights van Gastronomie | Fine Food Professional is de presentatie van de nieuwe Gault&Millau Restaurant- en Hotelgids en de huldiging van de Gault&Millau Awardwinnaars. Ruim 600 restaurants en bijna 300 hotels telt de gids, omlijst met boeiende artikelen over de huidige stand van zaken in de Nederlandse gastronomie. Onder meer aandacht voor een belangrijke groep restaurants die te midden van alle trends en hypes soms vergeten dreigt te worden: klassieke Franse restaurants waar het niveau vaak al decennia lang onverminderd hoog is. Daar tegenover een artikel over de hotelkamer van de toekomst die zich volledig laat aanpassen aan jouw wensen en aanvoelt als ‘een jas van kasjmier’.

Gault&Millau 2018: stijgers, dalers, nieuwkomers, trends

Ruim 600 restaurants telt de nieuwe Gault&Millau Restaurant- en Hotelgids die tijdens Gastronomie | Fine Food Professional gepresenteerd wordt. Veel daarvan weten knap een constant niveau vast te houden, maar er zijn uiteraard ook weer een aantal stijgers en dalers. Dit jaar in de top 5 van Nederland een opvallende stijger, in het zuiden van het land, en een daler. Onder de hoogst genoteerde nieuwkomers een ‘oude bekende’ in Amsterdam en een fraaie nieuwe zaak aan de kust. De belangrijkste trends en ontwikkelingen in de restaurantwereld, aldus Gault&Millau: beleving staat voorop, samen delen is belangrijk, de menukaart is minder essentieel, de verduurzaming zet door, en voldoende geschikt personeel vinden blijft een probleem, zeker nu het weer beter gaat in de horeca.

De vakbeurs Gastronomie vindt plaats op 6 en 7 november in de Jaarbeurs in Utrecht.

 

Bron: Gastronomie. Het vakblad voor de Horeca.

Trackback van jouw site.

instagram.com/horecauitmuntend

facebook.com