HorecaUITmuntend

hoe werkt het allemaal?!

de juryprijzen

Iedere geselecteerd bedrijf aan de HorecaUITmuntend-verkiezing wordt bezocht door onze jury. Na een eerste bezoekronde wordt per categorie (café, dagzaak en restaurant) een shortlist opgesteld. De deelnemers die de shortlist hebben gehaald krijgen nogmaals een mysterybezoek, van onze vakjury. De vakjury zal in beraad de winnaars van de HorecaUITmuntend-trofeeën kiezen. De bezoekperiode van onze jury loopt van 11 november 2017 tot en met 15 januari2018.
Winnaars die 3 jaar achtereenvolgend de vakjuryprijs winnen zijn de 3 volgende jaren uitgesloten van deelname. De winnaars van de HorecaUITmuntend-vakjuryprijs gaan met de HorecaUITmuntend-oorkonde en de HorecaUITmuntend-trofee naar huis.

“Wie heeft de beste kwaliteit, de beste service, hét beste gastheerschap; HorecaUITmuntend!”

de publieksprijzen

In de horeca gaat het om het publiek. We leven van en met de gasten. De vrienden van je werk. En daarom kan het publiek natuurlijk ook stemmen tijdens de HorecaUITmuntend-verkiezingen. In elke categorie (café, dagzaak en restaurant) kan 1 stem worden uitgebracht. Dit gebeurt online. De stemperiode voor het publiek loopt van 11 november 2017 tot en met 15 januari 2018.
Winnaars die 3 jaar achtereenvolgend de publieksprijs winnen zijn de 3 volgende jaren uitgesloten van deelname. De winnaars van de HorecaUITmuntend-publieksprijs gaan met de HorecaUITmuntend-oorkonde naar huis.

categorie: CAFÉ

categorie: DAGZAAK

categorie: RESTAURANT

Voorselectie HorecaUITmuntend bekend

HorecaUITmuntend beoordeelt Horecabedrijven in de categorieën Café, Restaurant en Dagzaak. Alle geselecteerde Horecabedrijven worden de komende periode door ons bezocht en beoordeeld op gastheerschap. Het personeel is het visitekaartje van het bedrijf en bepaalt in grote mate of een gast nog eens terug komt of niet.

Ons team maakte een voorselectie van opvallende bedrijven in het gebied 023. Per categorie worden er uiteindelijk 5 bedrijven geselecteerd voor nogmaals een bezoek van een uitgebreidere jury. Deze jury bepaalt welk bedrijf het beste gastheerschap toont en de HorecaUITmuntend trofee mee naar huis mag nemen.

Ook kunnen gasten vanaf 11 november hun stem uitbrengen op de website Horecauitmuntend.nl. Het bedrijf met de meeste stemmen via de website wint de publieksprijs. De uitreiking vindt plaats tijdens de Lekkerste Nacht 023 (www.delekkerstenacht.nl ), het leukste horecafeest van Haarlem en omstreken op 5 februari 2018.

De winnaars van de jury vorig jaar waren Bar Wigbolt, Meneer Frans en Restaurant Noor. Wie gaan er dit jaar met de prijzen aan de haal?

De geselecteerde bedrijven per categorie:

Café

Café ‘t Hemeltje, ‘t Kantoor, ‘t Wapen van Kennemerland, Café Bartje, Café El & Ben, Café Spaarndam, Café Stiel’s, De Blauwe Druif, De Groene Druif, De Lift, De Roemer, De Tourist, De Wildeman, De Witte Zwaan, Du Theatre, Eerste Aanleg, Het Wapen van Bakenes, Het Wapen van Bloemendaal, Hof van Heemstede, Irish Pub Tierney’s, Café Koops, Polo Bar, Proeflokaal In den Uiver, Viqh en Bar Wigbolt.

Restaurant

Bartje Bloemendaal, Bon Vivant, Boschbeek Santpoort, Brick, Colette, De Kloosterkeuken, De Uitkijk, DenK, Diga, Dodici, El Pincho, Fortuyn, Fris, Monk, Morris, Napoli, Noor, Olive Tree House, Parels, Popocatepetl, Spaarne 66, Table 24, The Louisiana, Toujours, Vork en Mes en Zen Bennebroek.

Dagzaak

Anne & Max, Baguetterie Vlaar, Batifol, Bleecker Koffie and More, Blender, By Lima, Cleef, Dagelijks Lekker, Hofje zonder Zorgen, Jetties, Meneer Frans, Mica, Mogador, Native, Pand 13, PaRi, Pieck, Pippa’s, Pluimage, Teestie, Thuys, Tour de France, Wolkers en Zoet&Zalig.

Team HorecaUITmuntend

 

Trackback van jouw site.

instagram.com/horecauitmuntend

facebook.com