Brick Winnaar Smulpaap 2017

Tijdens Haarlem Culinair wordt er elk jaar de Smulpaap uitgereikt aan een deelnemer die de beste wijn spijs combinatie bereid met  één van de wijnen van Wines of Germany.
Dit jaar is dat Restaurant Brick uit de Breestraat in Haarlem.
De winnende wijn spijscombinatie is, gerookte Makreel met tramezzini, dille ,apel en venkel tezamen met een glas Moselland Goldschild Riesling Feinherb.

De jury bestaande uit John Beeren van het Michelinsterren restaurant de Bokkedoorns, Alain Jacobs van het Duitse wijn bureau en Herman Opmeer van Haarlem Culinair waren het er unaniem over eens dat het gerecht van Brick met zorg was bereid en de combinatie was bijna uniek te noemen.

Ei​ge​naar Rick van Veen​en​daal is daar niet al​leen heel blij mee, hij merk​te het ef​fect ook ” di​rect vloog ons prijs​win​nen​de ge​recht, ge​rook​te ma​kreel met tra​me​zin​ni en dil​le, met​een over de toon​bank.’’ De som​me​lier van Brick had op het laat​ste mo​ment de wijn​keu​ze nog ver​an​derd en voor een Duit​se wijn ge​ko​zen. ,,En pre​cies de com​bi​na​tie van die Duit​se wijn met dat ge​recht maak​te in​druk op de jury. Onze som​me​lier werd daar zo en​thou​si​ast door dat hij na de uit​rei​king van de weer​om​stuit ge​lijk Duits be​gon te pra​ten. Wun​der​bar, haha.’’

 

lekker #social met HorecaUITmuntend


Something is wrong.
Instagram token error.
1

Zij maken het UITmuntend


HorecaUITmuntend, UIT IN 023 & De Lekkerste Nacht

zijn weer van die overheerlijke concepten van H&L Producties


UIT IN 023

UITTIPS & ADVERTEREN

Marisa Lo Bianco
marisa@henl.nl

H&L Producties

Wateringweg 6
2031 EJ  Haarlem
023 5 42 43 32
https://henl.nl
info@henl.nl


Haarlem Culinair

Bubbles & Bites

De Lekkerste Nacht