Corendon manoeuvreert Boeing 747 naar hoteltuin

Bron: MissetHoreca

Atilay Uslu, eigenaar van Corendon, gaat zijn plan om een Boeing 747 in de tuin van het Corendon Village Hotel in Badhoevedorp te plaatsen, uitvoeren. Het vliegtuig – 150 ton zwaar – wordt in vijf dagen tijd van Schiphol vervoerd naar het hotel. Hiervoor worden speciale bruggen gebouwd, sloten gedempt en gaat het gevaarte de A9 over. 

Het complete vliegtuig, 60 meter lang en 150 ton zwaar – vertrekt dinsdagavond 5 februari vanaf Schiphol. Op zondag 9 februari komt het aan bij het Corendon Village Hotel. 

Tijdens die spectaculaire laatste reis moet de Boeing 17 sloten, snelweg A9 en een provinciale weg oversteken. Eind 2019 wordt het vliegtuig in de tuin van het hotel geopend als Corendon Boeing 747 Experience.

De Boeing wordt Corendon Experience

De Boeing 747-400 is het voormalig KLM-toestel ‘City of Bangkok’ dat na 30 jaar trouwe dienst een nieuwe eindbestemming krijgt. De afgelopen weken is het in Rome in de kleuren van Corendon gespoten.

Daarnaast is het door vliegtuigrecyclingbedrijf AELS ontdaan van alle bruikbare onderdelen, zoals de motoren. Na het transport komt het toestel in de tuin van het Corendon Village Hotel Amsterdam te staan. Het vliegtuig wordt vervolgens verbouwd tot Corendon Boeing 747 Experience dat in het derde kwartaal van 2019 de deuren opent.

Bron foto: Google Nieuws

lekker #social met HorecaUITmuntend


Something is wrong.
Instagram token error.
1

Zij maken het UITmuntend


HorecaUITmuntend, UIT IN 023 & De Lekkerste Nacht

zijn weer van die overheerlijke concepten van H&L Producties


UIT IN 023

UITTIPS & ADVERTEREN

Marisa Lo Bianco
marisa@henl.nl

H&L Producties

Wateringweg 6
2031 EJ  Haarlem
023 5 42 43 32
https://henl.nl
info@henl.nl


Haarlem Culinair

Bubbles & Bites

De Lekkerste Nacht