De topzaken in regio Haarlem GaultMillau 2018

Bron: Misset Horeca

De Bokkedoorns in Overveen presteert met 17,5 punten erg goed en bewijst maar weer eens tot de culinaire top te behoren in Nederland. Zij zijn daarmee de onbetwiste nummer 1 in de regio.

Verder komen we met 16 punten Ratatouille Food & Wine in Haarlem, de Vrienden van Jacob in Santpoort-Noord en PUUR Zee Restaurant by Imko’s in Wijk aan Zee tegen.

Het is noemenswaardig dat PUUR Zee Restaurant by Imko’s er ten opzichte van 2017 een vol punt bij heeft gekregen. Alle inspanningen zijn dus niet onopgemerkt gebleken.

Ratatouille Food & Wine is bovendien opgenomen in de Prijs/Plezier Award. De lijst van restaurants waar prijs, kwaliteit en plezier in een bijzonder goede balans zijn.

Daarnaast is het volle punt winst bij Fris in Haarlem ook een hele mooie prestatie en staan nu op 15 punten en ook zij zijn opgenomen in de Prijs/Plezier Award.  

Tot slot zijn ook Truffels in Haarlem (13 punten) en Southern Cross in Heemstede (12 punten) vermeld op de lijst van restaurants met een erg goede verhouding tussen prijs, kwaliteit en plezier.

HorecaUITmuntens feliciteert alle winnaars van harte en veel succes met het behalen van een nog beter resultaat volgend jaar. Hopelijk motiveert de GaultMillau ook andere pareltjes in de regio om nog een tandje bij te zetten en zichzelf te belonen met een mooie plek in één van de categorieën.

 

 

lekker #social met HorecaUITmuntend


Something is wrong.
Instagram token error.
1

Zij maken het UITmuntend


HorecaUITmuntend, UIT IN 023 & De Lekkerste Nacht

zijn weer van die overheerlijke concepten van H&L Producties


UIT IN 023

UITTIPS & ADVERTEREN

Marisa Lo Bianco
marisa@henl.nl

H&L Producties

Wateringweg 6
2031 EJ  Haarlem
023 5 42 43 32
https://henl.nl
info@henl.nl


Haarlem Culinair

Bubbles & Bites

De Lekkerste Nacht