Haarlemse Cafés doen het goed in Top 100

Bron: Misset Horeca

In de Top 100 beste cafés van Nederland staan 6 Haarlemse etablissementen genoteerd. Haarlem is daarmee sowieso koploper in deze lijst. In den Uiver is het hoogst genoteerde café, op een respectabele twaalfde plaats. De jury over In den Uiver: “Als we hier binnenkomen, voelen we gelijk een warme deken over ons heen. Dit vanwege de sfeer, het publiek en het mooie klassieke, maar absoluut niet bruine café”. 

 

De andere cafés:

’t Kantoor op #46 (de jury: “De kracht van dit café is dan ook vakmanschap. Tijdens ons bezoek bedienen twee man zo’n 60 gasten. Met verwondering staan we te kijken hoe alles gesmeerd verloopt”).

Het Wapen van Bloemendaal op #69 (de jury: “Zoals zo vaak maken de medewerkers het verschil en die zijn in het geval van Het Wapen van Bloemendaal in één woord geweldig. Eén en al gastvrijheid, kennis en kunde.”).

Koops op #74 (de jury: “De sfeer bij Koops is mede te danken aan de verlichting: een beetje art deco. Mooi. Achterin is een kleine verhoging met zitjes. De ramen in de pui hebben bovenin glas-in-lood.”).

Stempels op #83 (de jury: “Ja, Stempels heeft bijna internationale allure. Het is een opvallende noot in caféstad Haarlem en dat valt alleen maar te prijzen.”).

De Blauwe Druif op #92 (de jury: “Dit stukje is helaas te kort om alles te benoemen. Ervaar vooral zelf de enorme levendigheid onder de gasten die doet denken aan een andere caféklassieker, Hoppe in Amsterdam.”).

Natuurlijk heeft Haarlem nog veel meer cafés die eruit springen, dus HorecaUITmuntend is ervan overtuigd dat we op de volgende lijst nog beter gaan scoren!

lekker #social met HorecaUITmuntend


Something is wrong.
Instagram token error.
1

Zij maken het UITmuntend


HorecaUITmuntend, UIT IN 023 & De Lekkerste Nacht

zijn weer van die overheerlijke concepten van H&L Producties


UIT IN 023

UITTIPS & ADVERTEREN

Marisa Lo Bianco
marisa@henl.nl

H&L Producties

Wateringweg 6
2031 EJ  Haarlem
023 5 42 43 32
https://henl.nl
info@henl.nl


Haarlem Culinair

Bubbles & Bites

De Lekkerste Nacht