Hét Horecafeest van Haarlem, De Lekkerste Nacht, in het Patronaat

Op maandag 5 februari vindt De Lekkerste Nacht van Haarlem plaats in de kleine zaal van het Patronaat. Tijdens deze feestelijke avond worden de HorecaUITmuntend prijzen uitgereikt in de categorie Café, Dagzaak en Restaurant. De HorecaUITmuntend trofee wordt uitgereikt aan de horecabedrijven die uitblinken in gastvrijheid.


Rondom de prijsuitreiking is er een feest met artiesten en DJ’s. Na Harry Slinger en Dries Roelvink zal nu de hoofd-act worden verzorgd door Ben Cramer. De avond is een ideale manier om met collega’s uit de Haarlemse horecabranche feest te vieren, zoals bijvoorbeeld uw personeels- of nieuwjaarsfeest. Om het even, het wordt een groot feest.
 

Op dit moment worden de deelnemers aan De Lekkerste Nacht bezocht door een vakjury en beoordeeld. In elke categorie blijft er een shortlist over die nogmaals worden bezocht door de jury. Deze staat onder leiding van Ron Stoevelaar, voorzitter van Les Clefs d’Or, de wereldwijde organisatie van hotelconciërges op 5-sterren niveau. Ook het publiek kan zijn of haar voorkeur kenbaar maken door te stemmen via de website horecauitmuntend.nl.

Kaarten voor de avond zijn te koop, alleen voor horecaondernemers en medewerkers, via de site www.delekkerstenacht.nl via de mail info@delekkerstenacht.nl.
Ticketprijs € 57,50 tot 1 januari via de site met vroegboekkorting € 52,50.

Alle acts, drankjes (inclusief 2 cocktails p.p.) en hapjes zijn inbegrepen. 

lekker #social met HorecaUITmuntend


Something is wrong.
Instagram token error.
1

Zij maken het UITmuntend


HorecaUITmuntend, UIT IN 023 & De Lekkerste Nacht

zijn weer van die overheerlijke concepten van H&L Producties


UIT IN 023

UITTIPS & ADVERTEREN

Marisa Lo Bianco
marisa@henl.nl

H&L Producties

Wateringweg 6
2031 EJ  Haarlem
023 5 42 43 32
https://henl.nl
info@henl.nl


Haarlem Culinair

Bubbles & Bites

De Lekkerste Nacht