Horecainterieur: restaurant De Zeeuw in Haarlem

Na altijd voor een baas te hebben gewerkt of met zakelijke partners, vond Jeroen de Zeeuw het nu tijd voor echte vrijheid met een 100 procent eigen restaurant: De Zeeuw in Haarlem.

Op fietsafstand van zijn huis vond Jeroen de Zeeuw, aan de rand van het centrum van Haarlem, een betaalbaar en niet te groot pand met de juiste horecavergunningen voor restaurant De Zeeuw.

Aantrekkelijk pandje

Jeroen de Zeeuw fietste na een avondje bioscoop met zijn vriendin door het centrum van Haarlem toen hij langs een aantrekkelijk pandje kwam. ‘We waren direct weg van het hoekpand met de grote ramen’, zegt hij. ‘Het had al een vergunning, was niet te groot, maar helaas niet beschikbaar.’ Niet veel later zag hij dat het pand werd aangeboden. ‘Ik heb direct gehandeld, gelukkig kwamen we snel tot zaken met de eigenaar.’ Binnen twee maanden, nog voor kerst, opende Restaurant de Zeeuw. ‘Binnen 48 uur hadden we met een online-actie de eerste week uitverkocht. Het hebben van een goed relatiebestand loont’, verklaart De Zeeuw.

Met De Zeeuw terug naar de basis

Hij heeft een indrukwekkend cv, met zaken als The Fat Duck, Simple en recent Blue Boy. Nu gaat hij terug naar de basis. ‘Ik blijf verteerbaar koken, met mooie borden, maar er zijn minder handelingen op het bord en de ingrediënten zijn zoveel mogelijk lokaal.’

Bron: Missethoreca.nl

lekker #social met HorecaUITmuntend


Something is wrong.
Instagram token error.
1

Zij maken het UITmuntend


HorecaUITmuntend, UIT IN 023 & De Lekkerste Nacht

zijn weer van die overheerlijke concepten van H&L Producties


UIT IN 023

UITTIPS & ADVERTEREN

Marisa Lo Bianco
marisa@henl.nl

H&L Producties

Wateringweg 6
2031 EJ  Haarlem
023 5 42 43 32
https://henl.nl
info@henl.nl


Haarlem Culinair

Bubbles & Bites

De Lekkerste Nacht