Initiatief van de Horeca aan het Spaarne wordt traditie

In 2016 werd door de ondernemers van het Spaarne, verzameld in de ondernemersvereniging Haarlem Spaarne Boulevard (HSB), het initiatief genomen om een concert aan het Spaarne te organiseren.
Het grootste bestand van de HSB bestaat uit horecaondernemers waarvan de meerderheid verbonden is aan Gulpenerbier.
Het is dan ook deze bierbrouwer die als hoofdsponsor er voor heeft gezorgd dat het in 2016 kon plaatsvinden en nu in 2017 ,samen met mede hoofdsponsor Rabobank wederom kan plaatsvinden.

Er moest wel een slag gemaakt worden naar professionaliteit in de organisatie en uitvoering. Daarom is de organisatie overgenomen door de nieuw in het leven geroepen Cultuurstichting Het Spaarne.

 Zij hebben een mooi programma samengesteld om 1 juli te laten plaatsvinden op het podium aan Het Spaarne ter hoogte van het Hodshonhuis. Daar zullen onder andere te zien en te horen zijn; Het Kennemer jeugdorkest met Charlotte Riedijk, The Fat Lady en De Utrechtse Studenten Big Band. Ook is er een eerbetoon aan Lenearth Nijgh het gehele programma is terug te vinden op de website van Het Spaarne Concert, via deze site kunnen ook tickets voor tribuneplaatsen en ligplaatsen voor het podium gekocht worden.

 

lekker #social met HorecaUITmuntend


Something is wrong.
Instagram token error.
1

Zij maken het UITmuntend


HorecaUITmuntend, UIT IN 023 & De Lekkerste Nacht

zijn weer van die overheerlijke concepten van H&L Producties


UIT IN 023

UITTIPS & ADVERTEREN

Marisa Lo Bianco
marisa@henl.nl

H&L Producties

Wateringweg 6
2031 EJ  Haarlem
023 5 42 43 32
https://henl.nl
info@henl.nl


Haarlem Culinair

Bubbles & Bites

De Lekkerste Nacht