Jonge ondernemers zetten mooie horeca neer in Haarlem

Het wordt een aantrekkelijk hoekje, Damstraat Spaarne, waar onlangs DIGA haar deuren opende en van de Haarlems Dagblad Culinaire recensenten  ‘over de tong’  een 8,5 kreeg toebedeeld. Vanaf Diga is het een klein stukje doorlopen naar het Spaarne waar de voormalige Korenbeurs is omgedoopt tot Morris.

Het nieuwe restaurant Morris van Max Caminita en Floris Hilterman aan het Spaarne . Bij Morris draait het om ‘bourgondisch shared dining’.
Restaurant Morris gaat terug naar de basis; mooie stukken vlees, hele vissen en lekkere sides.
Met veel lange tafels en streetart aan de muur kom je  niet alleen verzadigd thuis, maar heb je ook nog een toffe tijd gehad.

Bij Morris is er voor ieder wat wils. Zo kun je lang tafelen met mooie, gepaste wijnen, een hele ribroast en je hele tafel vol met sides waar iedereen van kan genieten.
Als je hier echter de tijd niet voor hebt, kun je ook bij ons al voor onder de 20 euro genieten van een steak, friet en een biertje.

lekker #social met HorecaUITmuntend


Something is wrong.
Instagram token error.
1

Zij maken het UITmuntend


HorecaUITmuntend, UIT IN 023 & De Lekkerste Nacht

zijn weer van die overheerlijke concepten van H&L Producties


UIT IN 023

UITTIPS & ADVERTEREN

Marisa Lo Bianco
marisa@henl.nl

H&L Producties

Wateringweg 6
2031 EJ  Haarlem
023 5 42 43 32
https://henl.nl
info@henl.nl


Haarlem Culinair

Bubbles & Bites

De Lekkerste Nacht