Jopenbier valt weer in de prijzen bij de Dutch Beer Challenge

3x goud, 2x zilver en 1x brons

Tijdens de Dutch Beer Challenge in Rotterdam werd  woensdag 5 april 2017, bekend gemaakt dat Jopen in totaal zes medailles in ontvangst mocht nemen. 3x goud, 2x zilver en 1x brons. Met als hoogtepunt: gouden medailles voor Jopen Lentebier, Jopen Adriaan Wit en Jopen 4-granen Bokbier.

Jopen Hop zij met ons, de glutenvrije IPA, won voor het tweede jaar op rij zilver in de categorie ‘Amber Ale: IPA’. Voor het eerst viel een barrel-aged bier van Jopen in de prijzen. Jopen Zwarte Ziel pakte zilver in de categorie ‘Innovatie/speciaal: Houtgelagerd’. Deze Smoked Porter heeft 4 tot 8 maanden gerijpt op Jim Beam en Old Forester Bourbon vaten. Tot slot sleepte Jopen Onheilsprofeet in de categorie ‘Innovatie/speciaal: Rook’ een bronzen medaille in de wacht. Deze Smoked Russian Imperial Stout is gebrouwen met turfgerookte mout.

Proef de prijswinnaars in de Jopenkerk Haarlem

Benieuwd naar alle prijswinnaars? Boek alleen dit weekend een unieke proeverij voor slechts € 17,50. Tijdens deze proeverij krijg je van de 6 winnende Jopenbieren een proefglas geserveerd met 2 bitterballen per persoon. 

Zaterdag 8 en zondag 9 april
vanaf 14.30 uur
€ 17,50 p.p.

lekker #social met HorecaUITmuntend


Something is wrong.
Instagram token error.
1

Zij maken het UITmuntend


HorecaUITmuntend, UIT IN 023 & De Lekkerste Nacht

zijn weer van die overheerlijke concepten van H&L Producties


UIT IN 023

UITTIPS & ADVERTEREN

Marisa Lo Bianco
marisa@henl.nl

H&L Producties

Wateringweg 6
2031 EJ  Haarlem
023 5 42 43 32
https://henl.nl
info@henl.nl


Haarlem Culinair

Bubbles & Bites

De Lekkerste Nacht