KARPATHIOS SLUIT RESTO VORK EN MES

Chef-kok Jonathan Karpathios sluit eind van het jaar de deuren van zijn restaurant Vork en Mes in Hoofddorp. Vanaf begin 2018 is het restaurant alleen nog open als evenementenlocatie. 

Dat laat de chef-kok weten op zijn blog. “Het is tijd voor ontwikkeling. Ik stop met mijn restaurant, want daar heb ik gedaan wat ik wilde laten zien en met mijn keuken een voorbeeld gegeven wat het is om de natuur je menu te laten bepalen. Waar het 10 jaar geleden ondenkbaar was Groente in de hoofdrol te plaatsen en mensen mij uitlachten wanneer ik vertelde dat ik uitsluitend lokaal en biologisch eten wilde serveren, is dit steeds meer gemeengoed geworden. Eetbare bloemen aten mijn gasten 10 jaar geleden bijvoorbeeld maar spaarzaam, nu zie ik gelukkig steeds meer chefs werken met bloemen, wilde kruiden en ‘vergeten groenten”, aldus Karpathios.

Catering en events
De chef gaat zich vanaf 2018 dus meer richten op catering en events. “Mijn restaurant gaat door als de Hydrapier en is te boeken voor besloten diners en events. Mijn catering vind je ook terug in het Sieraad in Amsterdam, de ArenA in Amsterdam en nog een andere locatie waarover later meer bekend wordt.”

Hoogtepunten
Vork en Mes is nog tot het eind van het jaar open. Karpathios serveert een menu met de klassiekers van de kaart. De hoogtepunten van 10 jaar Vork en Mes.

lekker #social met HorecaUITmuntend


Something is wrong.
Instagram token error.
1

Zij maken het UITmuntend


HorecaUITmuntend, UIT IN 023 & De Lekkerste Nacht

zijn weer van die overheerlijke concepten van H&L Producties


UIT IN 023

UITTIPS & ADVERTEREN

Marisa Lo Bianco
marisa@henl.nl

H&L Producties

Wateringweg 6
2031 EJ  Haarlem
023 5 42 43 32
https://henl.nl
info@henl.nl


Haarlem Culinair

Bubbles & Bites

De Lekkerste Nacht