Marriott Courtyard verjaart en renoveert

Bron: Misset Horeca:

Het Courtyard by Marriott Hoofddorp vierde in april 2017 haar 15e verjaardag. Daarnaast zijn  alle 148 kamers volledig gemoderniseerd met de laatste innovaties op hotelgebied. Afgelopen zomer werd het business center al vernieuwd.

De nieuwe hotelkamers zijn ontworpen volgens de laatste specificaties van Marriott. Zo beschikken ze onder andere over luxe bedden, gratis high-speed WiFi en Smart TV’s met narrowcasting en apps. ‘Na maanden van voorbereiding hebben we afgelopen week de eerste gasten verwelkomt. De reacties waren lovend’, aldus Martijn Beekhuis, general manager van het hotel.

Ook business center gerenoveerd

Afgelopen zomer is het business center met 5 multifunctionele vergaderruimtes eveneens gerenoveerd. De zalen zijn ingericht met beschrijfbare muren, ergonomische stoelen, break-out tafels en innovatieve technieken. Onder meer een systeem voor draadloos beamen en de Marriott’s Meeting Services App. Daarmee kunnen de gasten direct communiceren met medewerkers van het hotel.

Courtyard by Marriott

Het Courtyard by Marriott Hotel is een van de drukst bezette hotels in de regio . Het ligt op 15 minuten afstand van Schiphol. Er is een directe 24-uurs verbinding met Schiphol Amsterdam Airport en Haarlem, op loopafstand van het hotel.

lekker #social met HorecaUITmuntend


Something is wrong.
Instagram token error.
1

Zij maken het UITmuntend


HorecaUITmuntend, UIT IN 023 & De Lekkerste Nacht

zijn weer van die overheerlijke concepten van H&L Producties


UIT IN 023

UITTIPS & ADVERTEREN

Marisa Lo Bianco
marisa@henl.nl

H&L Producties

Wateringweg 6
2031 EJ  Haarlem
023 5 42 43 32
https://henl.nl
info@henl.nl


Haarlem Culinair

Bubbles & Bites

De Lekkerste Nacht