Menno Post toegetreden tot Les Patrons Cuisiniers

Bronvermelding: MissetHoreca

Chef Menno Post van Olivijn in Haarlem is lid geworden van Les Patrons Cuisiniers. De sterchef is geïnaugureerd tijdens het Jaardiner van het culinaire samenwerkingsverband op zondag 27 januari 2019 in Rotterdam.


Menno Post is een van de 22 chefs die zijn aangesloten bij Les Patrons Cuisiniers in Nederland. Hij bevindt zich in het gezelschap van onder meer Erik van Loo, Jarno Eggen, Martin Kruithof en Edwin Vinke. Menno Post laat weten dat hij het als een ‘enorme eer’ ziet om toe te treden tot Les Patrons Cuisiniers. ‘Ik ben trots. Bij de Patrons zitten veel fijne collega’s en dit voelt als een warm bad. Ik heb nu sparringpartners waar ik altijd bij terecht kan. Dat clubgevoel en die saamhorigheid vind ik toch wel heel fijn.’

Over de Patrons

Op 14 oktober 1991 richtten Toine Hermsen, Henk Savelberg, John Halvemaan, Cees Helder, Constant Fonk, Maartje Boudeling, John Kern, Emmanuel Mertens en Paul Fagel Les Patrons Cuisiniers op. Deze negen founders, stuk voor stuk gepassioneerde vakmensen, waren het er unaniem over eens dat het vakmanschap, de culinaire creativiteit en de kwaliteit van gastronomie in Nederland naar een hoger niveau gebracht konden worden. Cees Helder bleef tot januari 2019 verbonden aan de club. Hij nam toen afscheid als voorzitter van de patrons.

lekker #social met HorecaUITmuntend


Something is wrong.
Instagram token error.
1

Zij maken het UITmuntend


HorecaUITmuntend, UIT IN 023 & De Lekkerste Nacht

zijn weer van die overheerlijke concepten van H&L Producties


UIT IN 023

UITTIPS & ADVERTEREN

Marisa Lo Bianco
marisa@henl.nl

H&L Producties

Wateringweg 6
2031 EJ  Haarlem
023 5 42 43 32
https://henl.nl
info@henl.nl


Haarlem Culinair

Bubbles & Bites

De Lekkerste Nacht