Nieuwe deelnemers Haarlem Culinair 2017

Dit jaar verwelkomen we twee nieuwe deelnemers op Haarlem Culinair,
The Louisiana Lobstershack uit de Zijlstraat en Olive Tree House uit de Lange Veerstraat.
Samen met Pluimage, Restaurant Fris, Restaurant ML, Ratatouille Food & Wine, , Parels, Brick, Napoli, Sushi Time, Dijkers, Toujours en De Uitkijk presenteren zij Haarlem  van haar smakelijkste kant.

Afscheid van Jopen.
Voor het eerst sinds de start van Haarlem Culinair zal Jopenbier niet aanwezig zijn. De laatste jaren stonden zij met hun eigen restaurant Jopenkerk op Haarlem Culinair. Daarvoor in combinatie met andere Haarlemse restaurants. Jopenbier gaat zich voor Haarlem Culinair concentreren op de Speciaalbiermarkt naast de Jopenkerk.
Die is inmiddels uitgegroeid tot een tweedaags festival met steeds meer deelnemers. De organisatie is dankbaar voor de trouw en loyaliteit van Jopenbier aan Haarlem Culinair maar

 

lekker #social met HorecaUITmuntend


Something is wrong.
Instagram token error.
1

Zij maken het UITmuntend


HorecaUITmuntend, UIT IN 023 & De Lekkerste Nacht

zijn weer van die overheerlijke concepten van H&L Producties


UIT IN 023

UITTIPS & ADVERTEREN

Marisa Lo Bianco
marisa@henl.nl

H&L Producties

Wateringweg 6
2031 EJ  Haarlem
023 5 42 43 32
https://henl.nl
info@henl.nl


Haarlem Culinair

Bubbles & Bites

De Lekkerste Nacht