Ron Blaauw neemt ‘The Gin Sum Club’ over.

Bron Haarlem105

Ron Blaauw neemt ‘ The Gin Sum Club’ over en verandert het in Bistrobar Indonesia.
De culinaire passie van Ron is niet alleen in zijn eigen restaurants te vinden. Hij heeft de keukens van zo’n vijftal restaurants geïnspireerd en speelt een adviserende rol bij verschillende projecten.

Daarnaast zetten verschillende merken het gezicht ‘Ron Blaauw’ graag in als ondersteuning in het communiceren van hun visie en het gevoel dat het bedrijf wil uitstralen. Van koffie tot ketchup, de nuchtere Ron Blaauw weet in duidelijke lijnen te vertellen waar het om gaat: genieten!

Ruim dertig jaar later is Ron Blaauw geen chef-kok meer, maar culinair ondernemer. Hij inspireert iedereen met dezelfde passie voor ondernemen. Met zo’n vijftig gastlezingen per jaar weet hij mensen te overtuigen om de kracht van het ondernemerschap te zien, ongeacht welke branche.

In mei wordt The Gin Sum Club verbouwd. Blaauw en Agus Hermawan worden culinair adviseurs van het restaurant.

Agus Hermawan is een Indonesische chef die sinds 2007 samenwerkt met de kok.

De bistrobar krijgt een jungle-achtige sfeer. Op de kaart komen klassiekers van Blaauws Gastrobar Indonesia, zoals rijsttafels en streetfood.

 

lekker #social met HorecaUITmuntend


Something is wrong.
Instagram token error.
1

Zij maken het UITmuntend


HorecaUITmuntend, UIT IN 023 & De Lekkerste Nacht

zijn weer van die overheerlijke concepten van H&L Producties


UIT IN 023

UITTIPS & ADVERTEREN

Marisa Lo Bianco
marisa@henl.nl

H&L Producties

Wateringweg 6
2031 EJ  Haarlem
023 5 42 43 32
https://henl.nl
info@henl.nl


Haarlem Culinair

Bubbles & Bites

De Lekkerste Nacht