UITmuntend Nieuws

Menno Post opent eigen restaurant -Olivijn- in Haarlem

Menno Post opent eigen restaurant -Olivijn- in Haarlem

Bron: Misset Horeca

 

SVH-Meesterkok Menno Post opent in juli zijn eigen restaurant onder de naam Olivijn en zal zich vestigen in het voormalige restaurant ML in Haarlem. Post was de afgelopen vijf jaar chef van De Bokkedoorns ** in Overveen.

Het nieuwe restaurant van Menno Post zal 1 juli opengaan aan de Kleine Houtstraat 70 in Haarlem. Daar zat eerder restaurant ML*, maar dat verhuisde afgelopen maart naar een andere locatie in de stad.

lees verder...

Actieweken: Restaurants in de tang van acties

Actieweken: Restaurants in de tang van acties

Bron: Misset Horeca

 

Veel Nederlandse restaurants zouden het liefst stoppen met deelname aan actieweken. Maar dan wel collectief. Dat blijkt uit een onderzoek van Misset Horeca onder ruim 300 restaurants in het top- en middensegment.

lees verder...

Fris, PaRi en In den Uiver winnen de HorecaUITmuntend trofee voor gastvrijheid

Fris, PaRi en In den Uiver winnen de HorecaUITmuntend trofee voor gastvrijheid

Op maandag 5 februari zijn tijdens De Lekkerste Nacht de prijzen uitgereikt van de HorecaUITmuntend trofee. De beste zaken op het vlak van gastvrijheid in de categorie dagzaak, café en restaurant werden beloond met een publieksprijs en een juryprijs. Dit jaar waren dat Restaurant Fris, PaRi en Proeflokaal In den Uiver. De publieksprijzen werden gewonnen door El Pincho, Hofje Zonder Zorgen en Bar Wigbolt. In een vol Patronaat en in aanwezigheid van vele collega’s werden de zaken in het zonnetje gezet.

lees verder...

Horecainterieur: restaurant De Zeeuw in Haarlem

Horecainterieur: restaurant De Zeeuw in Haarlem

Na altijd voor een baas te hebben gewerkt of met zakelijke partners, vond Jeroen de Zeeuw het nu tijd voor echte vrijheid met een 100 procent eigen restaurant: De Zeeuw in Haarlem.

lees verder...

Stembus HorecaUITmuntend gesloten

Stembus HorecaUITmuntend gesloten

Iedereen kan zich opmaken voor de bekendmaking van de HorecaUITmuntend prijzen. Tijdens De Lekkerste Nacht in het Patronaat, op maandag 5 februari, worden alle prijswinnaars bekend gemaakt. In de categorieën Dagzaak, Café en Restaurant worden zowel de juryprijzen als de publieksprijzen feestelijk uitgereikt.

Het is in alle categorieën een spannende strijd geworden, waarbij een flink aantal zaken niet veel voor elkaar hebben ondergedaan. Wie o wie mag zich weer een jaar het meest klantvriendelijke horecabedrijf noemen in de regio? 

lees verder...

lekker #social met HorecaUITmuntend


Something is wrong.
Instagram token error.
1

Zij maken het UITmuntend


HorecaUITmuntend, UIT IN 023 & De Lekkerste Nacht

zijn weer van die overheerlijke concepten van H&L Producties


UIT IN 023

UITTIPS & ADVERTEREN

Kiek Berger
kiek.berger@horecauitmuntend.nl

H&L Producties

Wateringweg 6
2031 EJ  Haarlem
023 5 42 43 32
https://henl.nl
info@henl.nl


Haarlem Culinair

Bubbles & Bites

De Lekkerste Nacht