Carlton Hotel Collection: voor ieder wat wils

Bronvermelding: Entreemagazine

Elk hotel is uniek, maar allemaal zijn ze even bijzonder. Carlton Hotel Collection is geen merk, maar eerder een collectie uitzonderlijke hotels. De nieuwe locaties worden zorgvuldig gekozen en iedere hotelmanager staat zélf aan het roer om de koers te bepalen.

Lees verder

Corendon manoeuvreert Boeing 747 naar hoteltuin

Bron: MissetHoreca

Atilay Uslu, eigenaar van Corendon, gaat zijn plan om een Boeing 747 in de tuin van het Corendon Village Hotel in Badhoevedorp te plaatsen, uitvoeren. Het vliegtuig – 150 ton zwaar – wordt in vijf dagen tijd van Schiphol vervoerd naar het hotel. Hiervoor worden speciale bruggen gebouwd, sloten gedempt en gaat het gevaarte de A9 over. 

Lees verder

Menno Post opent eigen restaurant -Olivijn- in Haarlem

Bron: Misset Horeca

 

SVH-Meesterkok Menno Post opent in juli zijn eigen restaurant onder de naam Olivijn en zal zich vestigen in het voormalige restaurant ML in Haarlem. Post was de afgelopen vijf jaar chef van De Bokkedoorns ** in Overveen.

Het nieuwe restaurant van Menno Post zal 1 juli opengaan aan de Kleine Houtstraat 70 in Haarlem. Daar zat eerder restaurant ML*, maar dat verhuisde afgelopen maart naar een andere locatie in de stad.

Lees verder

Actieweken: Restaurants in de tang van acties

Bron: Misset Horeca

 

Veel Nederlandse restaurants zouden het liefst stoppen met deelname aan actieweken. Maar dan wel collectief. Dat blijkt uit een onderzoek van Misset Horeca onder ruim 300 restaurants in het top- en middensegment.

Lees verder

Fris, PaRi en In den Uiver winnen de HorecaUITmuntend trofee voor gastvrijheid

Op maandag 5 februari zijn tijdens De Lekkerste Nacht de prijzen uitgereikt van de HorecaUITmuntend trofee. De beste zaken op het vlak van gastvrijheid in de categorie dagzaak, café en restaurant werden beloond met een publieksprijs en een juryprijs. Dit jaar waren dat Restaurant Fris, PaRi en Proeflokaal In den Uiver. De publieksprijzen werden gewonnen door El Pincho, Hofje Zonder Zorgen en Bar Wigbolt. In een vol Patronaat en in aanwezigheid van vele collega’s werden de zaken in het zonnetje gezet.

Lees verder

Stembus HorecaUITmuntend gesloten

Iedereen kan zich opmaken voor de bekendmaking van de HorecaUITmuntend prijzen. Tijdens De Lekkerste Nacht in het Patronaat, op maandag 5 februari, worden alle prijswinnaars bekend gemaakt. In de categorieën Dagzaak, Café en Restaurant worden zowel de juryprijzen als de publieksprijzen feestelijk uitgereikt.

Het is in alle categorieën een spannende strijd geworden, waarbij een flink aantal zaken niet veel voor elkaar hebben ondergedaan. Wie o wie mag zich weer een jaar het meest klantvriendelijke horecabedrijf noemen in de regio? 

Franse sterrenkok Paul Bocuse (91) overleden

De wereldberoemde Franse sterrenkok Paul Bocuse is vrijdagnacht overleden in zijn slaap. Hij is 91 jaar oud geworden. De Franse minister van Binnenlandse Zaken Gérard Collomb heeft dat via Twitter bekendgemaakt.

Lees verder

Uniek Next Generation diner in De Bokkedoorns

De nieuwe generatie staat iedere dag aan de deur te kloppen. Om deze talentvolle chefs ook eens in de spotlights te zetten, organiseren wij zondag 4 februari een bijzonder “Next Generation” diner.
Het is een idee van Roy Eijkelkamp, al jaren een “stille” kracht binnen de keukenbrigade van de Bokkedoorns. Het diner zal verzorgd worden in samenwerking met Alliance Gastronomique collega’s welke ook naast hun grote chefs absoluut onmisbaar zijn.

Lees verder

  • 1
  • 2
  • 5

lekker #social met HorecaUITmuntend


Something is wrong.
Instagram token error.
1

Zij maken het UITmuntend


HorecaUITmuntend, UIT IN 023 & De Lekkerste Nacht

zijn weer van die overheerlijke concepten van H&L Producties


UIT IN 023

UITTIPS & ADVERTEREN

Marisa Lo Bianco
marisa@henl.nl

H&L Producties

Wateringweg 6
2031 EJ  Haarlem
023 5 42 43 32
https://henl.nl
info@henl.nl


Haarlem Culinair

Bubbles & Bites

De Lekkerste Nacht