ibis Styles Haarlem City ‘sporthotel’ open

Het ibis Styles hotel in Haarlem heeft haar eerste gasten ontvangen. Het ibis Styles Haarlem City hotel heeft 109 kamers en is gelegen aan de sportboulevard van Haarlem. Elke kamer heeft een eigen sportthema. Met de komst van ibis Styles Haarlem City vergroot AccorHotels het totale aantal ibis Styles hotels naar vier in Nederland.

Lees verder

Op dit industrieterrein in IJmuiden eet je geweldige sushi

Bij Hokkai Kitchen, eet de beste sushi in lange tijd.

Bijzonder

We hebben weer een goed weggestopt pareltje gevonden. The middle of nowhere is in dit geval een troosteloos industrieterrein aan de haven van IJmuiden. Daar staat een vierkante loods met een glazen pui en twee vlaggetjes. Dit is Hokkai Kitchen en hier eten we de beste sushi die we in lange tijd in Nederland hebben geproefd.

Lees verder

Hét Horecafeest van Haarlem, De Lekkerste Nacht, in het Patronaat

Op maandag 5 februari vindt De Lekkerste Nacht van Haarlem plaats in de kleine zaal van het Patronaat. Tijdens deze feestelijke avond worden de HorecaUITmuntend prijzen uitgereikt in de categorie Café, Dagzaak en Restaurant. De HorecaUITmuntend trofee wordt uitgereikt aan de horecabedrijven die uitblinken in gastvrijheid.


Rondom de prijsuitreiking is er een feest met artiesten en DJ’s. Na Harry Slinger en Dries Roelvink zal nu de hoofd-act worden verzorgd door Ben Cramer. De avond is een ideale manier om met collega’s uit de Haarlemse horecabranche feest te vieren, zoals bijvoorbeeld uw personeels- of nieuwjaarsfeest. Om het even, het wordt een groot feest.
 

Lees verder

Inter Scaldes derde Michelinster: ‘Wat een ontlading’

Na De Librije en De Leest heeft Nederland nu een derde driesterrenrestaurant: Inter Scaldes in Kruiningen. ‘Een kroon op ons werk’, reageert chef-kok Jannis Brevet tegenover Misset Horeca. ‘Hier hebben we heel lang voor geknokt’, aldus gastvrouw Claudia Brevet. ‘Bloed, zweet en tranen.’ ‘Eindelijk, eindelijk’, is de reactie van onder meer collega’s Jacob Jan Boerma van De Leest*** en Jan de Wit van Le Restaurant*.

Lees verder

Thuisbezorgd.com verhoogt tarief ondanks protest horeca

Bron: Misset Horeca

Takeaway.com, het moederbedrijf van Thuisbezorgd.com, verhoogt ondanks veel protest van de horeca per 1 januari de tarieven. Daardoor moeten aangesloten restaurants 13 procent commissie betalen aan Thuisbezorgd.nl. Dit was 12 procent.

Lees verder

TOP 100 FOOD INFLUENCERS BEKEND: JORIS* OP 1

Bron: Entree Magazine

Op 20 november werd tijdens een diner bij Hotel Arena in Amsterdam bekend wie er in de FavorFlav Food Top 100 staan. De lijst is samengesteld door de redactie van FavorFlav. Chef-kok Joris Bijdendijk van RIJKS* in Amsterdam werd nummer 1.

Lees verder

Competitie Entree Best Bartender 2017

Bron: Entree Magazine

De top 3 Entree Best Bartender is inmiddels bekend! Airto Cramer (Tales & Spirits, Amsterdam), Daryl Lieuw-On (NY Basement, Rotterdam) en Marcel van der Ben (Behind Bars, Utrecht) staan in de finale. De winnaar wordt bekendgemaakt  op 27 november tijdens de Entree Awards 2017. 

 

Nominaties HORECAVA Innovation Award bekend

Bron: Entree Magazine

Drinkglazen van oude wijnflessen, gastronomisch planktonpoeder, een schoonmaaksysteem compleet zónder schoonmaakmiddelen en restaurantgasten die vooraf hun eigen korting bepalen. Zie hier een greep uit de innovaties die zijn genomineerd voor de Horecava Innovation Award 2018; de prijs voor de beste innovatie in de Nederlandse foodservice branche. Bekijk hieronder de genomineerden.

Lees verder

 

De topzaken in regio Haarlem GaultMillau 2018

Bron: Misset Horeca

De Bokkedoorns in Overveen presteert met 17,5 punten erg goed en bewijst maar weer eens tot de culinaire top te behoren in Nederland. Zij zijn daarmee de onbetwiste nummer 1 in de regio.

Verder komen we met 16 punten Ratatouille Food & Wine in Haarlem, de Vrienden van Jacob in Santpoort-Noord en PUUR Zee Restaurant by Imko’s in Wijk aan Zee tegen.

Lees verder

Haarlemse Cafés doen het goed in Top 100

Bron: Misset Horeca

In de Top 100 beste cafés van Nederland staan 6 Haarlemse etablissementen genoteerd. Haarlem is daarmee sowieso koploper in deze lijst. In den Uiver is het hoogst genoteerde café, op een respectabele twaalfde plaats. De jury over In den Uiver: “Als we hier binnenkomen, voelen we gelijk een warme deken over ons heen. Dit vanwege de sfeer, het publiek en het mooie klassieke, maar absoluut niet bruine café”. 

 

Lees verder

KARPATHIOS SLUIT RESTO VORK EN MES

Chef-kok Jonathan Karpathios sluit eind van het jaar de deuren van zijn restaurant Vork en Mes in Hoofddorp. Vanaf begin 2018 is het restaurant alleen nog open als evenementenlocatie. 

Lees verder

lekker #social met HorecaUITmuntend


Something is wrong.
Instagram token error.
1

Zij maken het UITmuntend


HorecaUITmuntend, UIT IN 023 & De Lekkerste Nacht

zijn weer van die overheerlijke concepten van H&L Producties


UIT IN 023

UITTIPS & ADVERTEREN

Marisa Lo Bianco
marisa@henl.nl

H&L Producties

Wateringweg 6
2031 EJ  Haarlem
023 5 42 43 32
https://henl.nl
info@henl.nl


Haarlem Culinair

Bubbles & Bites

De Lekkerste Nacht